Описание

Добре дошли в бабината къща, на уикенд, за празника или за отпуската. При баба е уютно, топло и спокойно.

Къщата се намира в центъра на гр.Разлог, разполага с четири стаи, две бани с тоалетни, дневна, сауна, на двора барбекю и детски кът. Във всяка стая има спалня и допълнителни единични легла,общо 14 места. Всяка стая има телевизор и Wi-Fi. Паркинг за две коли, като пред къщата също има място за паркиране на автомобили.

През зимата можете да карате ски, да яздите коне или да ползвате услугите на СПА центровете в района, също така да се насладите на предновогдишното настроение в града. През пролетта добре дошли на празника Тодоровден в с.Бачево, можем да ви заведем на пикник в гората, с домашно приготвени мезета и домашно вино. През лятото имате избор между много топли и почти студени минерални басейни, да карате велосипеди, бъгита, да играете тенис и голф,да правите конни преходи. През есента времето е най- подходящо за  туристически преходи, маршрутите са уникални- хижа Яворов, връх Вихрен, Кончето.

И всичко това в радиус от 5 километра.  Уверяваме ви, че дестинацията си заслужава.

Обекти:

  • с.Бачево с 2 конни бази и рибарник, минерален извор и басейн през лятото, еко пътеки и места за пикници в Рила планина,
  • с.Годлево с еко пътеки, мандра, от където можете да си закупите сирене и кашкавал от мляко, да покарете бъги;
  • С.Баня с многобройните минерални извори и басейни с минерална вода.
  • Ски курорта Банско, със ски лифтовете си и многобройни механи.
  • Пирин голф, в м. Бетоловото,за любителите на голфа.
  • М.Катарино, до където можете да отиде с велосипедите от нашата къща.

Богатството на Разложката котловина са и уникалните традиции, издържани през вековете и намерили място в съвременния живот на хората от региона. Един от най- интересните и най-обичани е ежегодният КУКЕРСКИ КАРНАВАЛ. Всяка година на 1 януари местното население пъди злите духове от старата година с традиционни обреди, карнавални маски, много музика и танци. Подобен впечатляващ карнавал се организира и в с. Елешница, всяка година, на Великден. На всеки две години, през месец януари, се организира МЕЖДУНАРОДЕН КУКЕРСКИ КАРНАВАЛ в гр. Разлог. С хора и веселие се чества денят на родилната помощ – БАБИНДЕН. Други празници са ТОДОРОВДЕН, отбелязван с кушии (конни надбягвания) и ГЕРГЬОВДЕН. По стара българска традиция празнуването става на мегдана в центъра на селищата.

Уюта и вкусните гозби са неотделима част от семейните къщи, ние не правим изключение.