За 12-та поредна година, между Рила и Пирин планина, в местността “Предела”, ще се проведе Мото събор „Предел 2018″, с организатори МК „Пирински вълци“.

Старта на феста ще бъде с официално откриване на 20ти юли, като се очаква да се съберат рокери не само от цялата страна, но по традиция и от чужбина.
По традиция на организаторите МК „Пирински Вълци“  в съботния ден преди почетната обиколка на Разлог ще раздадат на гостите и курбан, който ще бъде приготвен и осветен на място.

И двата дни ще бъдат изпълнени с много игри и изненади. Участници в програмата са традиционните участници, групите Black Rose   и Blues Traffic .

Организаторите предвиждат нови изненади за своите гости в съботната вечер с изпълненията на JENNY JO от „Гласът на България“ и MOTORACE, MOTORHEAD BG tribute band.

Първият фестивал “Рок Предел” се провежда през 1994г в духа на легендарния “Уудсток”. За повече от десетилетие в него участват над 90 трупи от цяла Европа. Идеята е събитието да бъде израз на непреходните ценности на рока, както и на свободата на личността. На този фестивал много млади групи и изпълнители получават възможност за изява и утвърждаване.

Мото събор „Предел“ е продължител на традицията и се провежда ежегодно  в рамките на един уикенд през месец Август,  в местността “Предел” на 12км от град Разлог.