музей

iLoveBulgaria e част от международна мобилна платформа iLove и представя различни културни забележителности, туристически атракции и места за настаняване, заведения и съпътстващи услуги като използва най-модерни технологии и концепции в маркетинга и електронната търговия. В него са включени 100-те национални обекта, а идеята е да бъде надграждано с още новости.

От началото на месец март към интерактивния гид на България е включен и Историческси музей, гр. Разлог. iLoveBulgaria обединява усилията на Министерство на туризма, общини, фирми и туристи. Целта е осигуряване на многоаспектна полезна информация и реклама на страната ни като целогодишна туристическа дестинация.
Платформата е с мобилно приложение iLoveBulgaria, което е лесно достъпно през Google Play и App Store за iPhone. Участието на музея в платформата е безплатно.

Без заплащане използват приложението и туристите.

С приложението iLoveBulgaria се получава навигация до обектите, пълна текстова, снимкова и видео информация за тях, качествена визуализация, възможност за участие в игри и томболи с награди.

На входа на всички включени обекти има информационна табела с логото на iLoveBulgaria със специално генериран QR код, който чрез сканиране с мобилен телефон дава пълна и точна информация за избрания обект.